Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sapporo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sapporo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sapporo miniguide

Leiebil Sapporo
Bilutleie Sapporo

Sapporo ligger på øyen Hokkaido i Japan, sørvest på øyen. Sapporo er øyens største by, og har ca. 1, 8 millioner innbyggere i selve byen, og ca. 2,3 millioner med forsteder.

 Sapporo er kanskje mest kjent som arrangør av vinter OL i 1972. Sapporo er et kjent vintersportssted og arrangerer verdenscuprenn hvert år.  Første uken av februar går Sapporo snøfestival av stabelen. Festivalen er kjent for sine isskulpturer som tiltrekker kunstnere og tilreisende fra hele verden. Blant byens severdigheter finner vi et klokkettårn som er et symbol på byen fra 1878, Ishiya sjokoladefabrikk og et øl museum. Byen har også en historisk landsby, Pioner village, som viser Japan i nyindustrialisert tid. Besøkende kan også besøke en botanisk hage eller et av byens museer.

Chitose flyplass ligger 39 kilometer sørøst for sentrum av Sapporo.