Leiebil Kamerun

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kamerun

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kamerun inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kamerun miniguide

Leiebil Kamerun
Bilutleie Kamerun

Kamerun ligger på Afrikas vestkyst ved Guineabukta i Atlanterhavet, og har 18,8 millioner innbyggere (2009).  Landet grenser til Nigeria, Tsjad, Den sentralafrikanske republikk, Ekvatorial-Guinea, Gabon og Kongo.

Kamerun er et multikulturelt land med over 200 etniske og språklige grupper. Landets offisielle språk er fransk og engelsk. Landet er kjent for sin tradisjonelle musikk og dans.

Kamerun har et variert landskap med strender, ørken, fjell, regnskoger og savanner. Landet har også flere elver – der Sanaga er den lengste. Høyeste fjell er Kamerunfjellet i sørvest, som måler 4095 m.o.h. Landet har et tropisk klima, med stort sett over +25 grader Celcius hele året –  og ofte med høy luftfuktighet. Årstidene skifter mellom regn- og tørkeperioder.

Hovedstaden i Kamerun heter Yaoundé, og er landets nest største by – med  1,5 mill. innbyggere. Yaoundé ligger i det sørlige innlandet – ca. 200 km øst for havnebyen Douala (2 mill. innbyggere), som er landets største by. Yaoundé har flere interessante museer og spennende markeder. Byens internasjonale flyplass – Yaoundé Nsimalen Internasjonale Flyplass – ligger litt sør for sentrum.

Andre større byer i Kamerun er Garoua, Kousséri og Bamenda.

Badebyen Kribi er landets mest populære turistdestinasjon – med flotte sandstrender. Kribi ligger   på vestkysten, 80 km sør for Douala.

Landets hovedflyplass er Douala international Airport, som ligger 6 km utenfor byen.

Leiebil i Kamerun er kanskje den beste måten å utforske landet på. Vi har et bredt utvalg av biler som passer for kjøring i Kamerun inkludert 4-hjulstrekkere

Leiebil destinasjoner