Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Douala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Douala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Douala miniguide

Leiebil Douala

Bilutleie Douala

Douala er hovedstaten i provinsen Littoral som befinner seg helt vest i Kamerun. Douala er landets største by med et innbyggertall på omtrent 2 000 000 (2005). Byen har en vakker beliggenhet på Kameruns vestkyst og ligger ved munningen av elven Wuori som renner gjennom byen og fører ut i Guineabukten. Her ligger landets viktigste og største havn hvor det eksporteres varer som kaffe, frukt og kakao. Douala lå under tysk og fransk styre fram til 1946.

En av attraksjonene i byen er broen Bonaberi på ca. 1800 meter og binder sammen bydelene på hver side av Wuori. Det er flere museer å oppdrive i byen, blant annet Musee de Douala som er et historisk museum med gratis inngang. Dersom man er interessert i kunst bør man avlegge et besøk i Cameroon Art Museum. Limbe Botanic Garden er en tropisk hage med laboratorier, bibliotek og museum.

Douala Airport er den travleste flyplassen i landet og befinner seg omtrent 10 km utenfor byen.

Norsk bokmål