Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Douala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Douala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Douala miniguide

Leiebil Douala
Bilutleie Douala

Douala er hovedstaten i provinsen Littoral som befinner seg helt vest i Kamerun. Douala er landets største by med et innbyggertall på omtrent 2 000 000 (2005). Byen har en vakker beliggenhet på Kameruns vestkyst og ligger ved munningen av elven Wuori som renner gjennom byen og fører ut i Guineabukten. Her ligger landets viktigste og største havn hvor det eksporteres varer som kaffe, frukt og kakao. Douala lå under tysk og fransk styre fram til 1946.

En av attraksjonene i byen er broen Bonaberi på ca. 1800 meter og binder sammen bydelene på hver side av Wuori. Det er flere museer å oppdrive i byen, blant annet Musee de Douala som er et historisk museum med gratis inngang. Dersom man er interessert i kunst bør man avlegge et besøk i Cameroon Art Museum. Limbe Botanic Garden er en tropisk hage med laboratorier, bibliotek og museum.

Douala Airport er den travleste flyplassen i landet og befinner seg omtrent 10 km utenfor byen.