Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mombasa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mombasa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mombasa miniguide

Leiebil Mombasa
Bilutleie Mombasa

Mombasa er en by i Kenya som befinner seg på landets østkyst og grenser mot Det indiske hav. Mesteparten av byen ligger på en koralløy og er forbundet med bydelen på fastlandet via en demning. Mombasa er landets nest største by og har et innbyggertall på ca. 800 000 (2007). Havnen i byen er den viktigste i Kenya og betjener mesteparten av landets eksporthandel. Mombasa ble grunnlagt av araberne på 700-tallet.

Turismen har mye å si for landets økonomi, og byen har et stort tilbud av aktiviteter og severdigheter. Mombasa er mest kjent for de vakre, hvite strendene, men også museet Fort Jesus er veldig populært. Fortet ble bygd på 1500-tallet og ligger like ved den arabiske gamlebyen med sine historiske bygninger. Nord for byen ligger Gedi Ruins som er ruiner etter en by fra 1400-tallet, mens Mamba Village er den største krokodillefarmen i Øst-Afrika.

Moi Internasjonale Flyplass er landets nest største flyplass som befinner seg omtrent 10 km vest for Mombasa.