Leiebil Kenya

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kenya

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kenya inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kenya miniguide

Leiebil Kenya
Bilutleie Kenya

Kenya ligger i den østlige delen av Afrika, ved ekvator – og med kystlinje mot Det indiske hav. Landet har et innbyggertall på i underkant av 40 millioner (2009) – og har felles grense med Somalia, Etiopia, Sudan, Uganda og Tanzania. Det er to offisielle språk i Kenya: Swahili og engelsk.

Det er særlig den vakre naturen og det rike dyrelivet som har gjort Kenya til et av Afrikas mest populære turistland. Blant naturperlene er Afrikas største innsjø, Victoriasjøen, som ligger i grenseområdet mellom Kenya, Uganda og Tanzania. I dette området (mesteparten på tanzaniansk side av grensen) ligger også Afrikas mest berømte nasjonalpark – Serengeti. Mount Kenya (5.199 m.o.h.) –  Afrikas nest høyeste fjell, ligger omtrent midt i landet. Fjellet er også sentrum i en annen stor nasjonalpark.

Hovedstaden Nairobi (ca. 2,5 mill. innb.) ligger i fjellområdet mellom Mount Kenya og  Afrikas aller høyeste fjell, Kilimanjaro (5.895 m.o.h.) – som har toppen sin i Tanzania, men tett ved den kenyanske grensen. Kenyas nest største by er havnebyen Mombasa (ca. 800.000 innb.).

Kenya ligger i den tropiske klimasonen, men på grunn av det varierte landskapet – der det både er en kystlinje og flere tusen meter høye fjelltopper – er det også svært store klimaforskjeller mellom de ulike delene av landet.

Landets største flyplass – Jomo Kenyatta Internasjonale Flyplass – ligger ved hovedstaden Nairobi. Det er imidlertid også stor trafikk på Moi Internasjonale Flyplass i Mombasa.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil ved nevnte flyplasser og i hovedbyene Mombassa og Nairobi.

Leiebil destinasjoner