Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nairobi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nairobi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nairobi miniguide

Leiebil Nairobi
Bilutleie Nairobi

Nairobi har en sentral beliggenhet i landets sørlige del. Byen er Kenyas hovedstad og den største byen i landet med et innbyggertall på over 2 700 000 (2007). Dette gjør Nairobi til den mest folkerike byen i Øst-Afrika og verdens 13. mest befolkede by. Nairobi ligger bare 145 km sør for ekvator, men befinner seg ca. 1600 meter over havet, noe som gir et behagelig klima.

Flere av safariene som er å finne i området begynner og avsluttes i Nairobi, og noen av disse er gorillasafarien Gorilla & Game Park Safari samt en tur til Nairobi National Park. Bare 15 minutter unna storbyen kan man se eksotiske dyr som løver og leoparder på nært hold. 5 km utenfor sentrum ligger Giraffe Centre hvor besøkende kan mate sjiraffer. I Nairobi er det mange museer, blant annet National Museum of Kenya og Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta Internasjonale Flyplass er den 6. travleste flyplassen i Afrika og ligger omtrent 15 km utenfor byen.