Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Osijek

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Osijek inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Osijek miniguide

Leiebil Osijek

Bilutleie Osijek

Osijek er en by som ligger ved elven Drava, helt øst i landet, 25 kilometer fra utløpet til elven Donau. Osijek er Kroatias fjerde største by med en befolkning på 115.000 innbyggere.

Byen var romernes Colonia Aelia Mursa. Osijek er en populær turistdestinasjon i Kroatia og er kjent for sin barokkstil, åpne plasser og rekreasjonsområder. Byens attraksjoner inkluderer et 1800-talls Barokk citadell,  St. Peters kirken med et 90 meter høyt tårn. Osijek er rik på aktiviteter og har alt fra svømmebassenger, fotball, basket, tennis til håndball. Besøkende kan gå tur langs elven eller besøke parkene Kong Petar Kresimirs IV og Tomislav som er del av en større nasjonalpark. Osijek har også en Zoologisk hage, og arrangerer Tambura musikkfestival i mai. Tennisspilleren Jelena Dokic er herfra.

Osijek lufthavn ligger 15 kilometer fra sentrum av Osijek.

Norsk bokmål