Leiebil Kroatia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kroatia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kroatia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kroatia miniguide

Leiebil Kroatia

Bilutleie Kroatia

Kroatia (ca. 4,5 mill. innb. i 2009) ligger nordvest på Balkan. En smal stripe av landet danner en kyststripe mot Adriaterhavet, der det også finnes flere større øyer og en omfattende skjærgård. Kroatia, som fram til 1991 var en del av Den jugoslaviske republikk, grenser ellers til Bosnia og Hercegovina, Montenegro, Serbia, Ungarn og Slovenia.

Klimaet i Kroatia er variert – med typisk Middelhavsklima langs kysten, mens det er svært nedbørsrike områder i fjellene lengre inne i landet. Landets viktigste turistmål er badebyene langs Adriaterhavskysten.  Ellers har landet mye vakker natur. I tillegg til den storslagne skjærgården, har Kroatia et grønt og fruktbart innland, mens områdene i nord og nordvest er dominert av De dinariske alper.

Hovedstaden i Kroatia, Zagreb – som har en rekke kulturelle og historiske minnesmerker å vise fram – har ca. 780.000 innbyggere. Den ligger omtrent midt i landet. Andre større byer finner vi først og fremst ved kysten, der Rijeka, Split og Dubrovnik er de mest kjente.

Den største flyplassen – Pleso Internasjonale Flyplass – ligger ved hovedstaden Zagreb. Ellers finnes det også større flyplasser med internasjonal trafikk bl.a. i Dubrovnik og Split.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie over hele Kroatia inkludert turistbyene Dubrovnik, Split og Rijeka. Prøv vår brukervennlige søkemotor og bestill leiebil i 3 enkle steg.

Norsk bokmål