Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mali Losinj

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mali Losinj inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mali Losinj miniguide

Leiebil Mali Losinj
Bilutleie Mali Losinj

Mali Losinj er den største byen på øyen Losink i Kroatia. Byen ligger i fylket Primorje-Gorski Kotar. Ca. 8.400 innbyggere bor i byen. Byen ligger i en bred bukt som er godt beskyttet, sørøst på øyen.

 Turisme er viktigste næringsvei. Det er flere hoteller og overnattingssteder i og rundt byen. Her er det flere sandstrender, og gode forhold for paraseiling, vindsurfing, dykking og sykling bl.a. Utenfor kysten ligger det flere skipsvrak så langt tilbake som år 200. Blant byens attraksjoner finner vi St. Martins kirken, Benediktiner klosteret St. Nicholas fra 1100-tallet. Klosteret skal stå på stedet hvor et romersk bygg tidligere stod. Det er ca. 120 delfiner rundt øyen. Her er fiskemarked og   naturparken Cikat.

Losinj flyplass ligger 13 kilometer utenfor sentrum.