Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sibenik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sibenik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sibenik miniguide

Leiebil Sibenik
Bilutleie Sibenik

Sibenik ligger 75 kilometer nord for Split i Dalmatia i sør Kroatia. Byen ligger ved elven Krkas utløp i Adriaterhavet 37.000 bor i bykjernen, mens kommunen totalt har 52.000 innbyggere (2001). Herfra er det båtforbindelse til Kaprije og Zirje.

Šibenik fikk bystatus i 1298. Byen kom under venetiansk herredømme på 1400-tallet .Byens St. Jakob katedral står på UNESCOS verdensarvliste. Den ble påbegynt på 1500-tallet. St. Nikolaus-festningen fra samme århundre ligger på et nes utenfor Sibenik, og  er godt bevart. Den ble satt opp som vern mot tyrkiske skip, og er tegnet av arkitekten Hyeronimus di San Michaela. Under borgerkrigen 1991-95 var det harde kamper mellom jugoslavisk-serbiske og kroatiske styrker i korte perioder i Sibenik. Da falt kuppelen på katedralen av og flere andre bygninger fikk store skader. Et par kilometer nord for byen ligger den vakre Krka nasjonalparken og innsjøen Plitvice. Her er det fossefall, og arkeologiske ruiner.

Split flyplass ligger 40 kilometer sør for Sibenik.