Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Velika Gorica

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Velika Gorica inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Velika Gorica miniguide

Leiebil Velika Gorica
Bilutleie Velika Gorica

Velika Gorica ligger 15 kilometer sør for hovedstaden Zagreb, nord i Kroatia. Vedlika Gorica er Kroatias syvende største by, med 35.000 innbyggere i bykjernen. Totalt 64.000 bor i kommunen.

Byen ble grunnlagt i 1278, og ble i 1990 en del av hovedstaden Zagreb. Her ligger rester av den romerske byen Andautonia ved Šćitarjevo, nord for bysentrum. Navnet goricas betydning peker på en skog eller en vingård.Regionen rundt Vedlika Gorica er ideell for turer, med nettopp skoger.Ved elven Kupa er det gode campingmuligheter, og området er fint for lange fotturer og sykkelturer.  Utenfor sentrum ligger det en forhistorisk gravplass, og det er flere arkeologiske steder her., Besøkende kan reise på utflukt til et kapell i Lijevi Štefanki, som er en perle av et trebygg.      Barokk-kirken i St. Ladislas, fra 1874 er også verdt å få med seg.

Zagreb flyplass ligger ca. tre kilometer fra sentrum av Vedlika Gorica.