Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Larnaca Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Larnaca Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Larnaca Lufthavn miniguide

Leiebil Larnaca Lufthavn
Bilutleie Larnaca Lufthavn

Larnaca internasjonale Lufthavn (LCA) ligger 4 km sørvest for Larnaca og er den største av Kypros sine to flyplasser. Det går busser mellom flyplassen og Larnaca. Selskapene Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra og Petsas tilbyr biluteleie.

5,478,861 passasjerer besøkte lufthavnen i 2008. De går direkteruter til omtrent 30 ulike internasjonale destinasjoner i Europa og Midtøsten fra Larnaca Lufthavn. Flyplassen er hovedbase for flyselskapene Cyprus Airways og Eurocypria. Larnaca Lufthavn er nå midt inni et stort renoveringsprosjekt, og i 2013 skal en ny terminal stå klar. Da skal flyplassen kunne ta imot 9 millioner passasjerer.

På Larnaca Lufthavn fins det noen få butikker utover taxfree, og et beskjedent utvalg av barer og kafeer. Et førstehjelpssenter, familierom, bank, postkontor og en VIP-lounge finnes også. Larco Hotel er et av de nærmeste hotellene.