Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Riga Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Riga Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Riga Lufthavn miniguide

Leiebil Riga Lufthavn
Bilutleie Riga Lufthavn

Riga internasjonale lufthavn (RIX) ligger 10 km vest for Riga. Det er den største flyplassen i de baltiske statene. Det er god bussforbindelse mellom Riga og lufthavnen. De biluteleiefirmaene som er til stede på flyplassen er Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 og Transporent.

4,066,793 passasjerer besøkte flyplassen i 2009. Fra Riga kan en reise direkte til over 60 destinasjoner i 30 ulike land. Den har tre terminaler og har vært gjennom mange moderniseringsprosjekter i det siste, den siste terminalen ble åpnet i 2006. Liga Lufthavn er hovedbase for airBaltic som er det selskapet som flyr til flest destinasjoner.

Riga internasjonale lufthavn har et godt shoppingtilbud med flere taxfree-butikker, mote, tilbehør og en butikk med suvenirer og spesialiteter fra Latvia. Det er også flere kafeer, barer og restauranter på flyplassen. Andre fasiliteter er trådløst internett, et kapell, bank, konferansesenter og postkontor. Et av de nærmeste hotellene er Best Western Hotel Mara som ligger cirka 1,5 km fra flyplassen.