Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Riga

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Riga inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Riga miniguide

Riga

Bilutleie Riga

Riga er Latvias hovedstad, og ligger ved elven Daugava 16 kilometer sør for elvens utløp i Rigabukten. Elven deler byen i tre: med gamlebyen og sentrum på nordbredden, og Pardaugava på sørbredden. 765.000 bor i byen som er Baltikums største by. Riga har Litauens viktigste havn som også er en av Østersjøens største.

Gamlebyen og sentrum har flere bygninger i art nouveau-stil, og regnes for å ha Europas beste samling av Art Noveau-bygninger. Riga står på UNESCOs liste over verdensarven, og har flere bygninger fra middelalderen, den mest kjente er “Tre brødre”. I gamlebyen står Dome-katedralen som ble påbegynt i 1211. Den har et av verdens største orgel. Her ligger også den russisk ortodokse St. Peters kirken med et 137 meter høyt spir. Ved elven ligger slottsborgen, som ble påbegynt i 1328 og bygget om på 1500-tallet. Den var tidligere presidentbolig.

Rigas flyplass, Starptautiska Lidosta, ligger åtte kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål