Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beirut

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beirut inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beirut miniguide

Leiebil Beirut
Bilutleie Beirut

Beirut har en sentral beliggenhet på vestkysten av Libanon og ligger på en halvøy som stikker ut i Middelhavet. Beirut er hovedstaden i landet og har en av de beste naturlige havnene langs Middelhavets østlige kyst. Byen er også landets største med et innbyggertall på nesten 2 000 000 (2007). Første gang stedet er nevnt, er i egyptiske kilder fra 1400-tallet f. Kr og var en viktig handelsby i romertiden.

Beirut byr på alt fra historie og museer til strandliv og festivaler. Noen av museene som finnes i byen er Beirut National Museum som er viet til Beiruts historie, samt Nicolas Ibrahim Sursock Museum som omhandler libanesiske kunstnere. Det arrangeres mange festiviteter i byen, blant annet One Big Sunday som er en strandfest. Beirut Balloon er en luftballong hvor man kan bestille turer for å se byen ovenfra.

Beirut Rafic Hariri Internasjonale Flyplass er oppkalt etter Beiruts statsminister som ble drept i 2005 og befinner seg ca. 10 km fra bykjernen.