Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Beirut

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beirut inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beirut miniguide

Leiebil Beirut

Bilutleie Beirut

Beirut har en sentral beliggenhet på vestkysten av Libanon og ligger på en halvøy som stikker ut i Middelhavet. Beirut er hovedstaden i landet og har en av de beste naturlige havnene langs Middelhavets østlige kyst. Byen er også landets største med et innbyggertall på nesten 2 000 000 (2007). Første gang stedet er nevnt, er i egyptiske kilder fra 1400-tallet f. Kr og var en viktig handelsby i romertiden.

Beirut byr på alt fra historie og museer til strandliv og festivaler. Noen av museene som finnes i byen er Beirut National Museum som er viet til Beiruts historie, samt Nicolas Ibrahim Sursock Museum som omhandler libanesiske kunstnere. Det arrangeres mange festiviteter i byen, blant annet One Big Sunday som er en strandfest. Beirut Balloon er en luftballong hvor man kan bestille turer for å se byen ovenfra.

Beirut Rafic Hariri Internasjonale Flyplass er oppkalt etter Beiruts statsminister som ble drept i 2005 og befinner seg ca. 10 km fra bykjernen.

Norsk bokmål