Leiebil Libanon

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Libanon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Libanon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Libanon miniguide

Leiebil Libanon

Bilutleie Libanon

Libanon ligger i Midtøsten, og har 4 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje i vest mot Middelhavet, og grenser til Syria i nord og øst samt til Israel og Palestina i sør.

Landets offisielle språk er arabisk, med fransk og engelsk som minoritetsspråk.

Landskapet i Libanon består av høye fjell og fjellkjeder, fruktbare daler og sletter. Høyeste punkt er Qornet Es-Saouda, som ligger 3090 m.o.h. – og danner grensen mot Syria i nord.

Klimaet i Libanon er variert med Middelhavs-klima langs kysten, steppeklima mot Syria og fjellklima i høyereliggende områder – der nedbøren faller som snø vinterstid.

Hovedstaden og største by i Libanon er Beirut, som har 1,8 millioner innbyggere. Beirut ligger vest i landet, og er en av de viktigste havnebyene i Midt-Østen. Byen er også landets sentrum m.h.t. økonomi, kultur og handel. Beirut har mange severdigheter, kunstgallerier og museer – samt gode shoppingmuligheter og et variert natteliv.

Andre større byer i landet er Tripoli, Zahle, Sidon og Tyr.

Libanon har mye å by på for turister, bl.a. arkeologiske og historiske severdigheter, flotte badestrender langs kysten, samt vakker og variert natur.

Hovedflyplassen i Libanon er Beirut Rafic Hariri Internasjonale Flyplass , som ligger 9 km sør for hovedstaden. Herfra går det direkteruter til bl.a. Frankfurt, London og Paris.

Leiebilguiden.no har et bredt utvalg av leiebiler i Libanon. Vår søkemotor sammenligner priser fra flere selskap og sikrer dermed deg som kunde lave priser.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål