Leiebil Libanon

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Libanon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Libanon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Libanon miniguide

Leiebil Libanon
Bilutleie Libanon

Libanon ligger i Midtøsten, og har 4 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje i vest mot Middelhavet, og grenser til Syria i nord og øst samt til Israel og Palestina i sør.

Landets offisielle språk er arabisk, med fransk og engelsk som minoritetsspråk.

Landskapet i Libanon består av høye fjell og fjellkjeder, fruktbare daler og sletter. Høyeste punkt er Qornet Es-Saouda, som ligger 3090 m.o.h. – og danner grensen mot Syria i nord.

Klimaet i Libanon er variert med Middelhavs-klima langs kysten, steppeklima mot Syria og fjellklima i høyereliggende områder – der nedbøren faller som snø vinterstid.

Hovedstaden og største by i Libanon er Beirut, som har 1,8 millioner innbyggere. Beirut ligger vest i landet, og er en av de viktigste havnebyene i Midt-Østen. Byen er også landets sentrum m.h.t. økonomi, kultur og handel. Beirut har mange severdigheter, kunstgallerier og museer – samt gode shoppingmuligheter og et variert natteliv.

Andre større byer i landet er Tripoli, Zahle, Sidon og Tyr.

Libanon har mye å by på for turister, bl.a. arkeologiske og historiske severdigheter, flotte badestrender langs kysten, samt vakker og variert natur.

Hovedflyplassen i Libanon er Beirut Rafic Hariri Internasjonale Flyplass, som ligger 9 km sør for hovedstaden. Herfra går det direkteruter til bl.a. Frankfurt, London og Paris.

Leiebilguiden.no har et bredt utvalg av leiebiler i Libanon. Vår søkemotor sammenligner priser fra flere selskap og sikrer dermed deg som kunde lave priser.

Leiebil destinasjoner