Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vilnius Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vilnius Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vilnius Lufthavn miniguide

Leiebil Vilnius Lufthavn
Bilutleie Vilnius Lufthavn

Vilnius internasjonale Lufthavn (VNO) ligger 7 km sør for Vilnius. Det er den største flyplassen i Litauen. Der går både buss og tog mellom Vilnius og flyplassen. Den betjenes av 10 ulike bilutleieforma: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Avis, AddCar, Auto Banga, Eurorenta, Ollex og Unirent.

I 2008 var 2,048,439 passasjerer innom flyplassen som fikk en helt ny terminal i 2007. Vilnius internasjonale Lufthavn er hovedbase for AirBaltic som flyr til flere av de største byene i Europa. 17 ulike flyselskaper betjener lufthavnen i tillegg til noen charterflyselskaper.

Vilnius Lufthavn har taxfree, en butikk som selger lokale suvenirer, og et godt utvalg av spisesteder med 8 forskjellige barer, kafeer og restauranter. Den har gratis trådløst internett, minibank, VIP- og businesslounge. Hotel Skrydis ligger på flyplassen.