Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Vilnius

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vilnius inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vilnius miniguide

Vilnius

Bilutleie Vilnius

Vilnius er hovedstad i Litauen og landets største by med 542.000 innbyggere. Vilnius ligger på begge sider av elven Neris, øst i Litauen mot grensen til Hviterussland.

I 1994 kom gamlebyen i Vilnius med på UNESCOs verdensarvliste. Her er det flere kirker og bygninger fra 1300 til 1900-tallet. Mye av gamlebyen var en jødisk getto under andre verdenskrig.

Byen har mange vakre byggverk i flere ulike arkitektoniske stilarter. Den romersk-katolske St. Stanislav-katedral som ble påbegynt i 1777 er i nyklassisistisk stil, St. Anna- og St. Bernadinkirkene i sengotisk stil. Katedralen har katakomber. Midt i byen ligger ruinene av Gedimins borg fra 1300-tallet. Her er god utsikt over byen. Besøkende kan også ta en funicular for å få bedre utsikt.Vilnius har en basilika fra 1251 med en krypt. Porttårnet Ostra Brama står igjen fra de gamle befestningene.

Vilnius flyplass ligger seks kilometer sør for sentrum i Oro Uostas.

Norsk bokmål