Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vilnius

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vilnius inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vilnius miniguide

Vilnius
Bilutleie Vilnius

Vilnius er hovedstad i Litauen og landets største by med 542.000 innbyggere. Vilnius ligger på begge sider av elven Neris, øst i Litauen mot grensen til Hviterussland.

I 1994 kom gamlebyen i Vilnius med på UNESCOs verdensarvliste. Her er det flere kirker og bygninger fra 1300 til 1900-tallet. Mye av gamlebyen var en jødisk getto under andre verdenskrig.

Byen har mange vakre byggverk i flere ulike arkitektoniske stilarter. Den romersk-katolske St. Stanislav-katedral som ble påbegynt i 1777 er i nyklassisistisk stil, St. Anna- og St. Bernadinkirkene i sengotisk stil. Katedralen har katakomber. Midt i byen ligger ruinene av Gedimins borg fra 1300-tallet. Her er god utsikt over byen. Besøkende kan også ta en funicular for å få bedre utsikt.Vilnius har en basilika fra 1251 med en krypt. Porttårnet Ostra Brama står igjen fra de gamle befestningene.

Vilnius flyplass ligger seks kilometer sør for sentrum i Oro Uostas.