Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Penang

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Penang inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Penang miniguide

Leiebil Penang
Bilutleie Penang

Penang er en øy som ligger på vestkysten av Malakkahalvøyen, nordvest i Malaysia. Hovedstad på øyen er Georgetown. Her bor det 200.000 innbyggere, mens øyen totalt har 1,2 millioner innbyggere. Penang har en stor havn, og har jernbaneforbindelse til hovedstaden og Thailand. En av verdens lengste broer, Penang Bridge, med et spenn på 8.4 kilometer, knytter øyen til fastlandet.

Penang er kanskje mest kjent for sine karri-retter og sine vakre strender. Penang-området er Malaysias matparadis, og øyens navn kommer nettopp fra noe spiselig en nøtt. Blant øyens spesialiteter finner vi retter som Penang Laksa og Nasi Kandar. Penang har ett av de største buddhistiske templene i sørøst Asia, Kek Lok Si-tempelet med ti tusen buddhatårn. Besøkende kan ta en minifunicular for å komme opp til Penang-høyden, der det er panoramautsikt Penang-broen og Georgetown. Penang har også attraksjoner som botanisk hage, og en dragebåtfestival

Penang Bayan Lepas internasjonale flyplass ligger 24 kilometer fra Georgetown på den sørøstlige kysten av øyen.