Leiebil Thailand

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Thailand

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Thailand inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Thailand miniguide

Thailand
Bilutleie Thailand

Thailand ligger i Sørøst-Asia og har 65,9 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Laos, Kambodsja, Malaysia og Myanmar (tidl. Burma). Thailand har videre kystlinje mot Thailandbukta (Siambukta) i øst, og Andamanhavet i vest – som er en del av Det indiske hav.

Landskapet består av fjellområder i nord, Khoratplatået i øst, sletteland i sentrale deler og Malayahalvøya i sør – der den midtre og nordøstre delen tilhører Thailand. Høyeste fjelltopp er Doi Inthanon, som ligger 2565 m.o.h.

Thailand har et tropisk monsunklima med over +20 grader Celcius hele året.

Hovedstaden Bangkok er landets største by, og har 7,1 millioner innbyggere (2009). Storbyregionen har omlag 12 millioner innbyggere. Bangkok ligger ved elven Chao Phraya – 40 km nord for Thailandbukta, og er et av Sørøst-Asias viktigste økonomiske sentre. Bangkok er et populært turistmål med over 15 mill. besøkende årlig. Bybildet er preget av skyskrapere, og Bankok har noen av verdens beste hoteller, samt svært gode shoppingmuligheter – med mer enn 250 kjøpesentre og varehus. En kjent turistattraksjon i Bangkok er Wat Phra Kaew – et buddistisk tempel fra 1782 – som er karakteristisk med sine mange spir.

Andre større byer: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Mai og Phuket.

Ved kysten i det sentrale og det sørlige Thailand finnes lange og innbydende badestrender, flotte hoteller og krystallklart vann. Det kjente og turistvennlige Phuket byr på et paradisisk strandliv, gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv.

Hovedflyplassen i Thailand er Suvarnabhumi Airport, som ligger 25 km øst for hovedstaden. (Flyplassen kalles også for «New Bangkok Internasjonale Flyplass»).

Landets nest travleste flyplass er Phuket Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 30 km fra Phuket sentrum.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie ved alle de mest populære turistdestinasjonene i Thailand. Prisene på leiebil inkluderer nødvendige forsikringer. Full forsikring kan også bestilles og betales lokalt slik at man slipper egenandel om noe skulle skje.