Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fez

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fez inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fez miniguide

Leiebil Fez
Bilutleie Fez

Fez ligger midt i Marokko ved elvenOued Fès, der elven går sammen med Oued Sebou. Ca. en million mennesker bor i byen som er et viktig handelssenter.

Byen er kanskje mest kjent for hodeplagget fes som bærer byens navn. Elven Oued Fès skiller den nye byen i sørvest, Fès el-Jedid fra gamlebyen Fès el-Bali i nord. Begge er omgitt av murer med smale gater. De viktigste handelskvarterene er i gamle byen. Her ligger den store Qarawiyin-moskeen med sine 14 porter, den eldste i Afrika, og den hellige Mulaj Idris-moskeen. Det berømte islamittiske universitetet som ble grunnlagt i 859 ligger tilknyttet  Qarawiyin-moskeen. Den gamle bydelen står på UNESCOs iste over verdens kultur- og naturarv. Bydelen Fès el-Jedid ble grunnlagt på 1200-tallet. Her er det et Sultanpalass, jødisk kvarter og en stor moske.

Fes-Saiss flyplassen ligger ca. 12 kilometer utenfor sentrum av Fez.