Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fez

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fez inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fez miniguide

Leiebil Fez

Bilutleie Fez

Fez ligger midt i Marokko ved elvenOued Fès, der elven går sammen med Oued Sebou. Ca. en million mennesker bor i byen som er et viktig handelssenter.

Byen er kanskje mest kjent for hodeplagget fes som bærer byens navn. Elven Oued Fès skiller den nye byen i sørvest, Fès el-Jedid fra gamlebyen Fès el-Bali i nord. Begge er omgitt av murer med smale gater. De viktigste handelskvarterene er i gamle byen. Her ligger den store Qarawiyin-moskeen med sine 14 porter, den eldste i Afrika, og den hellige Mulaj Idris-moskeen. Det berømte islamittiske universitetet som ble grunnlagt i 859 ligger tilknyttet  Qarawiyin-moskeen. Den gamle bydelen står på UNESCOs iste over verdens kultur- og naturarv. Bydelen Fès el-Jedid ble grunnlagt på 1200-tallet. Her er det et Sultanpalass, jødisk kvarter og en stor moske.

Fes-Saiss flyplassen ligger ca. 12 kilometer utenfor sentrum av Fez.

Norsk bokmål