Leiebil Marokko

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Marokko

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marokko inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marokko miniguide

Leiebil Marokko
Bilutleie Marokko

Marokko ligger i den nordvestlige delen av Afrika, og har kystlinje både mot Middelhavet og Atlanterhavet. Landet, som har et innbyggertall på 32,7 millioner, har ellers felles grenselinje med  Algerie og Vest-Sahara. Innenfor Marokkos egne grenser ligger dessuten de to spanske enklavene Ceuta og Mellilla.

Store fjellkjeder dominerer det indre av Marokko – fra Rif-fjellene i nord til Atlas-fjellene, som strekker seg fra midten av landet til Sahara-ørkenen. Den høyeste fjelltoppen, Jbel Toubkal, ligger  4.165 m.o.h.

Klimaet i Marokko er svært variert. Langs kysten – både i nord og vest – er det en temperert sone som bærer preg av Middelhavsklima. Både i det indre av landet og langs kysten kan de tørre vindene fra Sahara forårsake svært høye temperaturer – faktisk opp mot 45 grader C. Oppe i Atlas-fjellene kan det derimot bli kuldegrader, og snøstormer er ikke uvanlig.

De fleste av de større byene i landet ligger langs Atlanterhavskysten. Det gjelder bl.a. hovedstaden Rabat (1,7 mill. innb.) og Marokkos største by, Casablanca (3,1 mill. innb.). Andre store kystbyer er Agadir og Tanger (hvor man i klarvær kan se over til Gibraltar og Spania). Millionbyene Fès og Marrakech ligger imidlertid lengre inne i landet.

Marokkos største flyplass er Aéroport International de Muhammed V, og ligger ved Casablanca.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie over hele Marokko. Prøv søkemotoren vår for å se oversikt over tilgjengelige leiebiler og priser.