Leiebil Marokko

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Marokko

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marokko inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marokko miniguide

Leiebil Marokko

Bilutleie Marokko

Marokko ligger i den nordvestlige delen av Afrika, og har kystlinje både mot Middelhavet og Atlanterhavet. Landet, som har et innbyggertall på 32,7 millioner, har ellers felles grenselinje med  Algerie og Vest-Sahara. Innenfor Marokkos egne grenser ligger dessuten de to spanske enklavene Ceuta og Mellilla.

Store fjellkjeder dominerer det indre av Marokko – fra Rif-fjellene i nord til Atlas-fjellene, som strekker seg fra midten av landet til Sahara-ørkenen. Den høyeste fjelltoppen, Jbel Toubkal, ligger  4.165 m.o.h.

Klimaet i Marokko er svært variert. Langs kysten – både i nord og vest – er det en temperert sone som bærer preg av Middelhavsklima. Både i det indre av landet og langs kysten kan de tørre vindene fra Sahara forårsake svært høye temperaturer – faktisk opp mot 45 grader C. Oppe i Atlas-fjellene kan det derimot bli kuldegrader, og snøstormer er ikke uvanlig.

De fleste av de større byene i landet ligger langs Atlanterhavskysten. Det gjelder bl.a. hovedstaden Rabat (1,7 mill. innb.) og Marokkos største by, Casablanca (3,1 mill. innb.). Andre store kystbyer er Agadir og Tanger (hvor man i klarvær kan se over til Gibraltar og Spania). Millionbyene Fès og Marrakech ligger imidlertid lengre inne i landet.

Marokkos største flyplass er Aéroport International de Muhammed V, og ligger ved Casablanca.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie over hele Marokko. Prøv søkemotoren vår for å se oversikt over tilgjengelige leiebiler og priser.

Norsk bokmål