Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Marrakech

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marrakech inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marrakech miniguide

Leiebil Marrakech
Bilutleie Marrakech

Marrakech er Marokkos fjerde største by. 861.000 innbyggere bor i byen som ligger i indre Marokko ved foten av Atlas-fjellene på 465 meters høyde.

Marrakech er kanskje mest kjent for den fargerike markedsplassen Djema el-Fna som ligger i gamlebyen. Marrakech ble grunnlagt i 1062, og er en av landets fire kongebyer. Marrakechs gamleby med sine labyrinter er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Den er omkranset av en mur. Her ligger Koutoubia-moskeen med som ble påbegynt i 1184. Moskeen har et 68 meter høyt tårn. I gamlebyen ligger også et citadell, mausoleer og et sultanpalass som ble påbegynt på 1200–tallet. Marrakech er et godt utgangspunkt for turer til Sahara-ørkenen eller de høye Atlas-fjellene. Sør og øst for byen ligger flere oliven- og palmelunder. Besøkende kan også ta turen til et tyrkisk bad.

Marrakech-Menara flyplass ligger seks kilometer utenfor Marrakech