Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Marrakech

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marrakech inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marrakech miniguide

Leiebil Marrakech

Bilutleie Marrakech

Marrakech er Marokkos fjerde største by. 861.000 innbyggere bor i byen som ligger i indre Marokko ved foten av Atlas-fjellene på 465 meters høyde.

Marrakech er kanskje mest kjent for den fargerike markedsplassen Djema el-Fna som ligger i gamlebyen. Marrakech ble grunnlagt i 1062, og er en av landets fire kongebyer. Marrakechs gamleby med sine labyrinter er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Den er omkranset av en mur. Her ligger Koutoubia-moskeen med som ble påbegynt i 1184. Moskeen har et 68 meter høyt tårn. I gamlebyen ligger også et citadell, mausoleer og et sultanpalass som ble påbegynt på 1200–tallet. Marrakech er et godt utgangspunkt for turer til Sahara-ørkenen eller de høye Atlas-fjellene. Sør og øst for byen ligger flere oliven- og palmelunder. Besøkende kan også ta turen til et tyrkisk bad.

Marrakech-Menara flyplass ligger seks kilometer utenfor Marrakech

Norsk bokmål