Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cozumel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cozumel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cozumel miniguide

Leiebil Cozumel

Bilutleie Cozumel

Cozumel er en øy i det Karibiske hav, utenfor østkysten av Yucatán. Femti tusen innbyggere bor på øyen, som tilhører delstaten Quintana Roo. Den er ca. 47 kilometer lang og 14 kilometer bred. 72.000 bor på Cozumel. Her går bilferge til Calica, sør for Playa del Carmen.

Cozumel er en av Mexicos største turistsattraksjoner og er et populært cruisedestinasjon. Hovedstaden på Cozumel er San Miguel har en 271 meter lang brygge som kan ta imot to cruiseskip samtidig. Her er vakre og trygge strender som er godt egnet for dykking og snorkling. Flere dykkeoperatører kan ta med besøkende ut på revene utenfor Cozumels kyst. Besøkende kan også leie scooter, fiske eller ta en tur med en miniubåt. Fra Cozumel går det flere turer til arkeologiske maya-funn som San Gervasio, nord for Carretera Transversal, eller maya-steder nær El Cedral landsbyen.

Flyplassen Cozumel flyplass ligger tre kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål