Leiebil Mexico

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mexico

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mexico inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mexico miniguide

Mexico
Bilutleie Mexico

Mexico, som har ca. 111 millioner innbyggere, er det sørligste landet i Nord-Amerika. I nord grenser det til USA – og i sør til de mellom-amerikanske statene Guatemala og Belize. Ellers har Mexico en lang kystlinje mot Stillehavet i vest og mot Mexicogolfen i øst. Landets offisielle språk er spansk, men det snakkes også en rekke ulike minoritetsspråk.

Mexico har et stort areal – bortimot 2 millioner km2. Følgelig er flere klimatyper representert. I nord finner vi således ørkenklima, mens det i sør er store regnskogsområder med tropisk klima. Ellers er kystområdene både i øst og vest av og til herjet av kraftige orkaner.

Deler av Mexico er et fjelland – der den høyeste toppen, Pico de Orizala, ligger ca. 5.700 m.o.h. Det er også flere store elver i landet – der den lengste, som renner ut i Mexicogolfen, danner grensen mellom Mexico og USA. I USA heter den Rio Grande, mens mexicanerne kaller den Rio Bravo.

Landets hovedstad, Mexico City, er – med et folketall på rundt 20 millioner – en av verdens aller største byer. Det er for øvrig et titalls andre byer i Mexico med over 1 millioner innbyggere. De største av disse er Guadalarja (4,4 mill. innb.), Monterrey (4 mill. innb.) og Puebla (2,7 mill. innb.).

Mexicos største flyplass – Benito Juárez Internasjonale Flyplass – ligger litt nord for Mexico City. En annen flyplass med mye trafikk er Hermanos Serdán Internasjonale Flyplass, litt utenfor Puebla.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie over hele Mexico inkludert populære feriemål som Cancun og Villahermosa. Velg destinasjon i søkemotoren over for en oversikt over tilgjengelige leiebiler.