Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Manzanillo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manzanillo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manzanillo miniguide

Leiebil Manzanillo

Bilutleie Manzanillo

Manzanillo ligger i Colima-staten, der den er hovedstad ved elven Río Colima. Manzanillo ligger på 500 meters høyde, ca. 50 kilometer fra Stillehavskysten. 138.000 innbyggere bor i byen (2006). Det går jernbane til havnebyen Manzanillo og indre deler av Mexico. Havnebyen er en av Mexicos største og travleste.

Manzanillo ble grunnlagt i 1523. Byen er kjent for å ha gode forhold for dypvannsfiske, og er et feriested. Den er også et populært cruiseskipdestinasjon. Besøkende kan dra på snorkleturer i Manzanillo-bukten hvor det ligger et cargoskip som sank i 1959. Her er det også andre vrak og rev. I Manzanillo er det også gode turområder til gjemte innsjøer og fossefall som passerer små landsbyer. Fra fjelltoppene er det god utsikt over Stillehavet. Byen har flere seilturneringer årlig.  Sør for byen ligger Las Hadas som er kjent for sine resort.

Playa de Oro flyplassen ligger ca 28 kilometer utenfor Manzanillo.

Norsk bokmål