Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Puerto Vallarta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Puerto Vallarta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Puerto Vallarta miniguide

Leiebil Puerto Vallarta
Bilutleie Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligger i delstaten Jalisco ved Stillehavskysten. 177.000 innbyggere bor i Puerto Vallarta (2005). Herfra går det båtturer til kysten.

Puerto Vallarta har vakre strender, og flere fem stjerners hotell. Mange cruiseskip stopper her for en dag. Banderasbukten er en av de største og dypeste buktene i verden. Her er flere mil med strender med sjøskilpadder og delfiner. Det er gode forhold for dykking, snorkling og fisking. Her er flere papaya-og mangoplantasjer, jungel og fossefall. Øst for Puerto Vallarta ligger Sierra-Madre-fjellene. Besøkende kan gå turer i fjellet, spille golf, ri på hest, seile eller kite. Byen har en gamleby med flere kunstgallerier. I Puerto Vallarta er det en botanisk hage. I november er det festival med matkurs, vin og tequila-smaking, samt innslag av kunst.

Gustavo Diaz Ordaz Internasjonale Flyplass ligger fem kilometer sør for Puerto Vallarta.