Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Podgorica

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Podgorica inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Podgorica miniguide

Leiebil Podgorica
Bilutleie Podgorica

Podgorica ligger i den sørvestlige delen av Montenegro med bare en times kjøretur til kystbyene i vest som grenser til Adriaterhavet. Gjennom byen renner elvene Moraca, Ribnica, Zeta, Sitnica og Cijevna, og Podgorica befinner seg omtrent 20 km fra Moracas utløp i Shkodërsjøen. Podgorica er hovedstaden i Montenegro og landets kulturelle og økonomiske sentrum. Dette er også den største byen i landet med et innbyggertall på over 135 000 (2008).

Området og byen har en lang historie og var en viktig by på grunn av sin strategiske plassering. Mesteparten av den historiske bebyggelsen ble ødelagt under 2. verdenskrig og bybildet har derfor et veldig moderne preg. Noen historiske bygninger er fortsatt å se, blant annet i den tyrkiske gamlebyen med sine smale gater. St. George-kirken ble bygd på 900-tallet og kan sees ved høyden Gorica. Podgorica tilbyr flere museer som det historiske Podgorica City Museum og Modern Art Gallery.

Podgorica Airport ligger ca. 10 km utenfor sentrum og tilbyr internasjonale flyvninger.