Leiebil Montenegro

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montenegro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montenegro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montenegro miniguide

Leiebil Montenegro
Bilutleie Montenegro

Montenegro er et lite land med et relativt beskjedent folketall (672.000), som ligger i den delen av Sørøst-Europa som vanligvis går under betegnelsen Balkan. Landet ble en selvstendig stat så sent som i 2006. Innbyggerne valgte da – gjennom en folkeavstemning – å løsrive seg fra den tidligere unionen med nabolandet Serbia.

Naturen i Monenegro er svært kupert, og det indre av landet består stort sett av et fjell-landskap, der den høyeste toppen – Zla Kolata – ligger 2.534 m.o.h. Mellom fjellene er det dype daler og kløfter – og enkelte større innsjøer. Landet har for øvrig også en ca. 290 km lang kyststripe langs Adriaterhavet – og her finner vi en av Balkan-regionens lengste strender – Velika Plaza (13 km). Ellers grenser Montenegro til Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Serbia, Kosovo og Albania.

Hovedstaden Podgorica har ca. 144.000 innbyggere. Andre større byer er Niksic og Pljevlja – mens den atskillig Bar er Montenegros viktigste havneby.

Den travleste flyplassen i Montenegro er Aerodrom Tivat, som ligger ved Kotorbukten. Det er hit de fleste turistene kommer, som skal på ferie ved Adriaterhavskysten. Ellers er det også en internasjonal flyplass i utkanten av hovedstaden – Aerodroma Podgorica.

Søk og finn billige priser på leiebil i Montenegro i søkemotoren over. Bestillingsprosessen er enkel og du vil få en kupong med bekreftelse innen få timer etter bestilling.

Leiebil destinasjoner