Leiebil Montenegro

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montenegro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montenegro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montenegro miniguide

Leiebil Montenegro

Bilutleie Montenegro

Montenegro er et lite land med et relativt beskjedent folketall (672.000), som ligger i den delen av Sørøst-Europa som vanligvis går under betegnelsen Balkan. Landet ble en selvstendig stat så sent som i 2006. Innbyggerne valgte da – gjennom en folkeavstemning – å løsrive seg fra den tidligere unionen med nabolandet Serbia.

Naturen i Monenegro er svært kupert, og det indre av landet består stort sett av et fjell-landskap, der den høyeste toppen – Zla Kolata – ligger 2.534 m.o.h. Mellom fjellene er det dype daler og kløfter – og enkelte større innsjøer. Landet har for øvrig også en ca. 290 km lang kyststripe langs Adriaterhavet – og her finner vi en av Balkan-regionens lengste strender – Velika Plaza (13 km). Ellers grenser Montenegro til Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Serbia, Kosovo og Albania.

Hovedstaden Podgorica har ca. 144.000 innbyggere. Andre større byer er Niksic og Pljevlja – mens den atskillig Bar er Montenegros viktigste havneby.

Den travleste flyplassen i Montenegro er Aerodrom Tivat, som ligger ved Kotorbukten. Det er hit de fleste turistene kommer, som skal på ferie ved Adriaterhavskysten. Ellers er det også en internasjonal flyplass i utkanten av hovedstaden – Aerodroma Podgorica.

Søk og finn billige priser på leiebil i Montenegro i søkemotoren over. Bestillingsprosessen er enkel og du vil få en kupong med bekreftelse innen få timer etter bestilling.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål