Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Windhoek

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Windhoek inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Windhoek miniguide

Leiebil Windhoek
Bilutleie Windhoek

Windhoek er hovedstaden i Namibia og har en sentral beliggenhet midt i landet. Byen befinner seg på en høyde som ligger omtrent 1 700 meter over havet. Dette er den største byen og handelssenteret i Namibia, og i 2007 ble innbyggertallet målt til nesten 270 000. Byen ble anlagt på 1800-tallet og var hovedstaden i Tysk Sydvest-Afrika fra 1892 til 1915.

Windhoek bærer ennå preg etter Tysklands styre, og arkitekturen er delt mellom moderne bygninger og det tyske koloniområdet. Ikke bare arkitekturen vitner om tyskernes påvirkning, men man kan besøke tyske restauranter samt at mange også snakker tysk. Christuskirche er en vakker kirke som ble reist på slutten av 1800-tallet, og St. Georges-katedralen er en av de minste katedralene i det sørlige Afrika. Alte Feste & State Museum er en av de mest kjente museene i Windhoek som tar for seg stedets historie.

Windhoek Hosea Kutako Internasjonale Flyplass har en av verdens lengste rullebaner og befinner seg omtrent 45 km utenfor byen.