• Hjem
  • /Leiebil Namibia

Leiebil Namibia

brnd1

brnd2

brnd3

Spar inntil 70% på leiebil – Sammenlign 1200 bilutleieselskaper

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Namibia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Namibia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Namibia miniguide

Leiebil Namibia

Bilutleie Namibia

Republikken Namibia ligger i den sørvestlige delen av Afrika – ved Atlanterhavskysten. Landet har 2,1 millioner innbyggere (2009) og grenser til Angola og Zambia i nord, Botswana i øst og Sør-Afrika i sør.

Namibias landskap består stort sett av ørkenområder, savanner og fjellkjeder. Høyeste fjelltopp er Königstein, som ligger 2606 m.o.h. Landet har for det meste et subtropisk klima, men i nordøst finnes et tropisk klimabelte. Det er store temperaturforskjeller mellom dag og natt i Namibia, der dagene er varme – ofte med over +25 grader Celsius – og nattetemperaturene kan synke til under frysepunktet.

Hovedstaden Windhoek ligger sentralt i landet og har 316.000 innbyggere (2010). Windhoek er Namibias politiske, økonomiske og kulturelle sentrum – samt et viktig transportknutepunkt. Byen er omgitt av fjell og klipper. Største turistattraksjon i hovedstaden er “Old Fort” – en festning fra 1890 – som i dag huser Namibias Nasjonalmuseum.

Andre større byer i landet er Luderitz, havnebyen Walvis Bay, Rundu, Keetmanshoop og Swakopmund.

Namibias største flyplass er Hosea Kutako International Airport, som ligger 45 km øst for hovedstaden.

Bestill leiebil i Namibia og Windhoek til lave priser. Leiebilguiden.no sammenligner flere bilutleieselskaper samtidig og finner laveste pris.

Populære destinasjoner