Leiebil Namibia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Namibia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Namibia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Namibia miniguide

Leiebil Namibia
Bilutleie Namibia

Republikken Namibia ligger i den sørvestlige delen av Afrika – ved Atlanterhavskysten. Landet har 2,1 millioner innbyggere (2009) og grenser til Angola og Zambia i nord, Botswana i øst og Sør-Afrika i sør.

Namibias landskap består stort sett av ørkenområder, savanner og fjellkjeder. Høyeste fjelltopp er Königstein, som ligger 2606 m.o.h. Landet har for det meste et subtropisk klima, men i nordøst finnes et tropisk klimabelte. Det er store temperaturforskjeller mellom dag og natt i Namibia, der dagene er varme – ofte med over +25 grader Celsius – og nattetemperaturene kan synke til under frysepunktet.

Hovedstaden Windhoek ligger sentralt i landet og har 316.000 innbyggere (2010). Windhoek er Namibias politiske, økonomiske og kulturelle sentrum – samt et viktig transportknutepunkt. Byen er omgitt av fjell og klipper. Største turistattraksjon i hovedstaden er «Old Fort» – en festning fra 1890 – som i dag huser Namibias Nasjonalmuseum.

Andre større byer i landet er Luderitz, havnebyen Walvis Bay, Rundu, Keetmanshoop og Swakopmund.

Namibias største flyplass er Hosea Kutako International Airport, som ligger 45 km øst for hovedstaden.

Bestill leiebil i Namibia og Windhoek til lave priser. Leiebilguiden.no sammenligner flere bilutleieselskaper samtidig og finner laveste pris.

Leiebil destinasjoner