Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Groningen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Groningen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Groningen miniguide

Leiebil Groningen

Bilutleie Groningen

Groningen er Nederlands syvende største by. Byen ligger ved sammenløpet av elvene Aa og Hunze i provinsen med samme navn, nord i landet. Groningen har kanalforbindelse med bl.a. Delfzijl og Harlingen. Den er den viktigste handelsbyen i det nordlige Nederland, og har 180.000 innbyggere.

Groningen ble først omtalt på 1000-tallet. Byen ble med i Hansa fra 1282, og er idag en universitetsby.1536 kom byen under Karl 5, og i 1580 tok spanjolene over Groningen, før den ble gjenerobret av Morits av Oranien i 1594. Gamlebyen, er omgitt av kanaler. Her ligger den gotiske St. Martin kirken fra 1400-tallet og rådhuset fra 1800-tallet. Groniger museeet er en av landets mest moderne bygninger og ble designet av Alessandro Mendini. Groningen har også maritimt museum, og teater bl.a i tillegg til et livlig nattelivet.

Groningen Lufthavn Eelde ligger ti kilometer sør for sentrum av Groningen.

Norsk bokmål