Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Groningen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Groningen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Groningen miniguide

Leiebil Groningen
Bilutleie Groningen

Groningen er Nederlands syvende største by. Byen ligger ved sammenløpet av elvene Aa og Hunze i provinsen med samme navn, nord i landet. Groningen har kanalforbindelse med bl.a. Delfzijl og Harlingen. Den er den viktigste handelsbyen i det nordlige Nederland, og har 180.000 innbyggere.

Groningen ble først omtalt på 1000-tallet. Byen ble med i Hansa fra 1282, og er idag en universitetsby.1536 kom byen under Karl 5, og i 1580 tok spanjolene over Groningen, før den ble gjenerobret av Morits av Oranien i 1594. Gamlebyen, er omgitt av kanaler. Her ligger den gotiske St. Martin kirken fra 1400-tallet og rådhuset fra 1800-tallet. Groniger museeet er en av landets mest moderne bygninger og ble designet av Alessandro Mendini. Groningen har også maritimt museum, og teater bl.a i tillegg til et livlig nattelivet.

Groningen Lufthavn Eelde ligger ti kilometer sør for sentrum av Groningen.