Leiebil Nederland

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nederland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nederland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nederland miniguide

Nederland
Bilutleie Nederland

Den vest-europeiske staten Nederland grenser i øst mot Tyskland og i sør mot Belgia. Resten av landet består av kystområder ved Atlanterhavet. Nederland har et folketall på 16,8 millioner og et areal på 41.526 km2. Det gjør landet til Europas tettest befolkede (om man ser bor fra «lilleputtstater» som Monaco, San Marino, Vatikanstaten og Malta). For øvrig er også øyene Aruba og De nederlandske Antiller i Det karibiske hav en del av det som formelt heter Kongeriket Nederlandene.

Landskapet er overveiende svært flatt, der ca. halvparten ligger lavere enn 1 m.o.h. – og faktisk ligger så mye som 38 % av landets totalareal lavere enn havnivået. Dette er muliggjort ved hjelp av et omfattende system av demninger og diker. Nederland er ellers dominert av de tre store elvene Rhinen (Rijn), Waal og Maas – samt et nettverk av sideelver i deltaområdene.

Den formelle hovedstaden er Amsterdam, som med sine 745.000 innbyggere (1,5 millioner i storbyområdet) også er landets største by. Regjeringen og parlamentet holder imidlertid til i Haag – som sammen med den viktige havnebyen Rotterdam omfatter et metropolområde med totalt rundt 3,3 millioner mennesker.

Nederland har kystklima, der somrene er relativt kjølige og vintrene milde.

Nederlands internasjonale hovedflyplass –  Schipol Airport,  ligger 18 km sørvest for Amsterdam, og er Europas 4. mest trafikkerte.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i de fleste byer i Nederland og ved alle større flyplasser. Prøv søkemotoren over og bli overrasket over lave priser på bilutleie.