Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wellington

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wellington inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wellington miniguide

Leiebil Wellington
Bilutleie Wellington

Wellington er New Zealands Hovedstad og nest største by. Wellington ligger ligger på sørspissen av Nordøyen ved Cookstredet. Ca. 178 000 innbyggere bor i bykjernen, og ca. 398.000 i storbyområdet.

Wellington er kjent for sin film- og teaterindustri. Byen ble grunnlagt i 1840, og har vært hovedstad sien 1865. Landets nasjonalmuseum er plassert her, Museum of New Zealand, symfoniorkesteret, New Zealand Symphony Orchestra og balletten er også lokalisert her, så byen er rik på kultur. Parlamentet ligger også her. Av andre attraksjoner kan taubanen fra havnen til inngangen av byens botaniske hage nevnes. Den 25 hektar store parken er fin for piknik. Det går ferge til øyen Somes som tidligere var karantenestasjon for immigranter. Like utenfor ligger fuglereservatet, Kapiti Island.  I februar arrangeres det et stort karneval i Wellington.

Wellington Airport ligger fem kilometer fra sentrum i Rongotai.