Leiebil New Zealand

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie New Zealand

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i New Zealand inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

New Zealand miniguide

New Zealand
Bilutleie New Zealand

New Zealand er en øystat som ligger i det sørvestlige Stillehavet, og har 4,2 millioner innbyggere (2009). Landet består av to hovedøyer – Nordøya og Sørøya, samt flere mindre øyer. New Zealand er et geografisk isolert land, og nærmeste «nabo» er Australia, som ligger 2000 km unna.

Omlag 3 millioner innbyggere bor på Nordøya, mens 1 million mennesker bor på Sørøya. Det er fergeforbindelse mellom de to hovedøyene.

New Zealand har et flerkulturelt folkeslag, og det offisielle språket er engelsk. Landskapet består av fjorder, snøkledte fjell, elver, geysirer, vulkaner, regnskoger og lange sandstrender. Høyeste fjelltopp er Aoraki/Mount Cook (3.754 m.o.h), som ligger på Sørøya. Nordøya har færre fjell, men her finnes den aktive vulkanen Mount Ruapehu..

New Zealand har et unikt dyre- og planteliv, samt mange nasjonalparker.

Landet har subtropisk klima  i nord, med lang, varm sommer og kortvarig mild vinter. Sommersesongen varer fra november til april. I fjellområdene er klimaet kaldere med minusgrader vinterstid. Et mer temperert klima finnes i sør.

Landets hovedstad, Wellington, ligger på sørspissen av Nordøya og har 385.600 innbyggere i storbyområdet (2008). Wellington har mange kulturelle og historiske bygninger – samt museer, kunstgallerier og årlige festivaler. Byen er dessuten kjent for sin film- og teaterindustri.

Wellington er landets 3. største by etter Auckland (som ligger nord på Nordøya og har 1,2 mill. i storbyområdet) og Christchurch (som er største by på Sørøya med 350.000 innb.)

New Zealand har internasjonale flyplasser ved byene Wellington, Auckland og Christchurch. Landets største og mest travle flyplass er Auckland Internasjonale Flyplass, som ligger 20 km sør for byen.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på de fleste turistdestinasjoner i New Zealand. Ved bestilling gjennom Leiebilguiden.no er du garantert en lav pris på bilutleie ettersom vi sammenligner flere tilbydere.