Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brønnøysund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brønnøysund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brønnøysund miniguide

Brønnøysund
Bilutleie Brønnøysund

Brønnøysund ligger ved kysten helt sør i Nordland fylke – nærmere bestemt i distriktet Sør-Helgeland. Det bor i underkant av 5000 mennesker i Brønnøysund, som fikk bystatus så sent som i år 2000.

Brønnøysunds mest kjente landemerke er det 258 meter høye fjellet Torghatten. Det som først og fremst har gjort Torghatten til en attraksjon, er det 160 meter lange og vel 20 meter brede hullet som går som en tunnel tvers gjennom hele fjellet. Hullet er ikke menneskeskapt, men er naturens eget verk, som er blitt til i løpet av istiden.

Ellers er de fleste av de øvrige turistattraksjonene også knyttet til naturen i og rundt byen. Skjærgården utenfor er et eldorado, og også den lange strandlinjen på fastlandet byr på mange idyller. På grunn av naturens form kan man rekke å nyte strandlivet ved sjøen og dra på fjellvandring på én og samme dag. Et besøk i Svarthopen friluftsområde er dessuten å anbefale.

Når det gjelder andre typer severdigheter, må Norsk Havbrukssenter nevnes – og Hildurs Urtearium (hvor man i tillegg til å oppleve en spennende urtehage, også kan smake lokalprodusert mat og vin). Begge ligger litt utenfor selve Brønnøysund.

Byens egen flyplass, Brønnøysund lufthavn, ligger 2 km utenfor sentrum.