Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fagernes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fagernes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fagernes miniguide

Fagernes
Bilutleie Fagernes

Fagernes er administrativt sentrum i innlandskommunen Nord-Aurdal, som ligger sentralt på Østlandet. Innbyggertallet er på 1.762 (2009), og bystatus ble oppnådd i 2007. Beliggenheten ved den langstrakte innsjøen Strondafjorden er vakker, og innbyr til fiske og andre friluftsaktiviteter.

Fagernes’ historie går tilbake til 1857, da den første handelsvirksomheten ble etablert her. Et halvt hundreår senere (i 1906) ble det anlagt en jernbanestasjon på Valdresbanen her, noe som ga utviklingen et viktig skyv framover.

Fagernes er et naturlig utgangspunkt for opplevelsesturer i det innbydende Valdres-dalføret, men det finnes også severdigheter man bør få med seg i og rundt byen. Her må Valdres Folkemuseum på Storøya ved Strondafjorden særlig nevnes. Det er Norges 4. største friluftsmuseum (åpnet i 1901). Dessuten er ”Skiferplassen” et populært samlingssted, hvor det også foregår ulike kulturelle aktiviteter i sommerhalvåret. Plassen ble anlagt til minne om stedets tradisjonsrike skiferproduksjon, og ble i 2000 valgt som tusenårssted for Nord-Aurdal kommune.

Fra Fagernes er det ikke langt til populære turistmål som Beitostølen (kjent vintersportssted) og Vassfaret (landskapsvernområde, der det tidvis er sett både bjørn og ulv). Beitostølen ligger 36 km nord for Fagernes, mens man kan komme til Vassfaret ved å kjøre 52 km sørover.

Fagernes lufthavn Leirinn ligger 9,6 km nordvest for sentrum.