Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Haugesund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Haugesund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Har du behov for leiebil i Haugesund? Enten du skal på ferie eller forretningsreise, vil du sikkert finne en bil som passer akkurat for deg og ditt budsjett. Du kan spare mange kroner på å bestille leiebil på nett før du reiser, og ved å sammenligne priser fra forskjellige aktører, vil du kunne finne et ekstra godt leiebil-tilbud.

Haugesund miniguide

Haugesund
Bilutleie Haugesund

Haugesund ligger i Rogaland fylke på sørvestkysten av Norge. Byen har omlag 34.000 innbyggere (2010), og viktigste næringsveier er fiske, sjøfart og industri. Haugesund er et betydelig handelssentrum for den nordlige delen av Rogaland, og fra havnen er det fergeforbindelse til en rekke andre steder i fylket – deriblant Stavanger.

Haugesund har flere turistattraksjoner – bl.a. Vår Frelsers kirke fra 1901 i nygotisk stil, Skåre kirke fra 1858, Rådhuset fra 1931 i nyklassisistisk stil, Rådhusparken, Haugesund Billedgalleri (med utstilling av vestlandsk kunst fra 1800- og 1900-tallet og frem til i dag), Karmsund Folkemuseum (kultursamling med hovedvekt på jordbruk, sjøfart, fiske og håndverk) – samt Dokken Friluftsmuseum – et lokalhistorisk museum.

Riksmonumentet Haraldshaugen («Haraldsstøtten») fra 1872 er nok en populær severdighet. Denne står oppført 3 km nord for sentrum, og er et minnesmerke om vikingkongen Harald Hårfagres samling av Norge i år 872.

Haugesund er kjent for sine årlige arrangementer, bl.a. den norske filmfestivalen med utdeling av Amanda-prisen og jazzfestivalen, som begge foregår i august måned.

Ellers kan Haugesund tilby flotte naturopplevelser og rekreasjonsområder, badestrender samt hyggelige butikker, caféer og restauranter.

Flyplass

Haugesund Lufthavn (HAU) ligger på Karmøy – 14 km sørvest for Haugesund. Det tar 20 minutter å kjøre fra flyplassen til sentrum. Alle avganger og ankomster korresponderer med flybuss. Følgende bilutleiefirmaer er representert på flyplassen: Hertz, Europcar, Sixt, og Avis.

Trafikk

Det er gode veiforbindelser fra Haugesund både til lokale og fjernere destinasjoner. Lokalt har den såkalte ”T-forbindelsen”, som ble åpnet i 2013, ført til god trafikkflyt mellom Karmøy og fastlandet, samt begrenset trafikken gjennom Haugesund sentrum.

Vær oppmerksom på at det er mange bomstasjoner i Haugesunds-området – både på Karmøy, i og omkring Haugesund sentrum samt i nabokommunen Tysvær (13 i alt).

Prisen pr. 2015 er henholdsvis kr. 12 og kr. 24 for biler under/over 3500 kg.

Parkeringsforholdene i Haugesund er gode, og det finnes både avgiftsbelagte plasser og plasser som er gratis hele døgnet.

Kjøretips med leiebil i Haugesund

Med leiebil i Haugesund har man de beste muligheter for å ta spennende utflukter i regionen – helt i sitt eget tempo.

Omlag 3 km nord for sentrum finner man riksmonumentet Haraldshaugen (også kalt Haraldsstøtten). Det er et monument som ble reist i 1872 ved tusenårsjubileet for kong Harald Hårfagres samling av Norge til ett rike. Ifølge tradisjonen ble Harald Hårfagre gravlagt her.

Ellers er en rundtur med leiebil på Karmøy å anbefale. Da kan man få med seg både vakre sandstrender, småbyidyll i Skudesneshavn og Kopervik, samt den vakre Avaldsnes kirke fra 1200-tallet. Rundt kirken finnes det flere interessante gravhauger og bautasteiner.