Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lakselv

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lakselv inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lakselv miniguide

Lakselv

Bilutleie Lakselv

Lakselv er et tettsted i Porsanger kommune, som ligger i Finnmark fylke. Tettstedet har omlag 2.100 innbyggere (2009), og ligger innerst i Porsangerfjorden.

Det som kjennetegner Lakselv og Porsanger kommune er den flotte nord-norske naturen, og innenfor kommunen ligger også deler av Finnmarksvidda. Her kan man prøve både reinsdyrskjøring og hundesledekjøring. Porsanger er i tillegg et fiskeeldorado for alle som liker fiske og friluftsliv, og i Porsangerfjorden kan man dessuten dra på selsafari eller kongekrabbefiske med båt.

Finnmark ligger nord for polarsirkelen, og et flott sted å oppleve midnattssolen sommerstid, og nordlyset vinterstid.

15 km nord for Lakselv – langs E6 mot Nordkapp – ligger Stabbursnes naturhus og museum. Dette er et informasjonssenter om Finnmarks natur- og kulturhistorie, og har temaer omkring vidda, elvedalene, fjordene og kysten. I området ligger også Stabbursdalen nasjonalpark og Stabbursnes naturreservat med sitt spesielle fugle- og planteliv.

Lakselv er et viktig transportknutepunkt, og E6 går gjennom tettstedet. Fra Lakselv går også Riksvei 98 til Tana bru. I tillegg ligger flyplassen Lakselv Lufthavn – Banak (som også kalles North Cape Airport) 3 km nord for sentrum.

Norsk bokmål