Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lakselv

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lakselv inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lakselv miniguide

Lakselv
Bilutleie Lakselv

Lakselv er et tettsted i Porsanger kommune, som ligger i Finnmark fylke. Tettstedet har omlag 2.100 innbyggere (2009), og ligger innerst i Porsangerfjorden.

Det som kjennetegner Lakselv og Porsanger kommune er den flotte nord-norske naturen, og innenfor kommunen ligger også deler av Finnmarksvidda. Her kan man prøve både reinsdyrskjøring og hundesledekjøring. Porsanger er i tillegg et fiskeeldorado for alle som liker fiske og friluftsliv, og i Porsangerfjorden kan man dessuten dra på selsafari eller kongekrabbefiske med båt.

Finnmark ligger nord for polarsirkelen, og et flott sted å oppleve midnattssolen sommerstid, og nordlyset vinterstid.

15 km nord for Lakselv – langs E6 mot Nordkapp – ligger Stabbursnes naturhus og museum. Dette er et informasjonssenter om Finnmarks natur- og kulturhistorie, og har temaer omkring vidda, elvedalene, fjordene og kysten. I området ligger også Stabbursdalen nasjonalpark og Stabbursnes naturreservat med sitt spesielle fugle- og planteliv.

Lakselv er et viktig transportknutepunkt, og E6 går gjennom tettstedet. Fra Lakselv går også Riksvei 98 til Tana bru. I tillegg ligger flyplassen Lakselv Lufthavn – Banak (som også kalles North Cape Airport) 3 km nord for sentrum.