Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Molde Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Molde Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Molde Lufthavn miniguide

Leiebil Molde Lufthavn
Bilutleie Molde Lufthavn

Molde lufthavn, Årø (MOL) befinner seg ca. 5 km øst for Molde sentrum. Det går en buss mellom lufthavnen og sentrum i forbindelse med flyavganger og ankomster. På flyplassen er det mulig å leie bil fra bilutleiefirmaene Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Rent a wreck

I 2008 var 336 900 passasjerer innom lufthavnen. Det går direkteruter til Bergen, Oslo, Trondheim og Palma samt charterruter til noen få destinasjoner fra Molde Lufthavn.  Flyplassen ble åpnet i 1972, og i de siste årene har infrastrukturen blitt forbedret mye.

Select Service Partner (SSP) driver kafé og restaurant på Molde lufthavn, Årø. SSP har virksomheter i 31 land, og er ledende innen flyplassrestauranter og flycatering. Det fins trådløst internett, minibank og en taxfree-butikk på lufthavnen.