Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Namsos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Namsos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Namsos miniguide

Namsos

Bilutleie Namsos

Namsos er en kystby som ligger innerst i Namsenfjorden i Nord-Trøndelag fylke. Byen har 9400 innbyggere (2009), og er et viktig handelssentrum for regionen. Omkring Namsos ligger flere lavere fjelltopper som er populære turmål – deriblant byfjellet Bjørumsklompen (114 m.o.h.). Fra toppen har man flott utsikt over byen. Byen ble grunnlagt i 1845 da den første industielle tømmerdriften startet. I dag er bare ett sagbruk fortsatt i drift.

Dagens Namsos er kanskje mest kjent som rocke- og kulturby – med sin populære årlige rockefestival.

Av turistattraksjoner i byen er «Spillum Dampsag & Høvleri – Norsk Sagbruksmuseum» et populært besøksmål. Dette er et levende museum og et industrielt kulturminne. Også Fylkesgalleriet er verdt et besøk, et kunstgalleri som ligger i Namsos Kulturhus. Utendørs finnes en flott skulpturpark.

Namdalsmuseet har også mange besøkende – et friluftsmuseum som ligger 1,5 km utenfor sentrum, og som har flere eldre bygninger fra 1700- og 1800-tallet. Her finnes også et sykehusmuseum med utstilling.

Oasen er en turistattaksjon i Namsos for hele familien. Dette er et av Nord-Europas største svømmeanlegg i fjell, med vannsklie, boblebad, trimrom, café m.m.

Den regionale flyplassen Namsos Lufthavn – Høknesøra ligger 4 km øst for sentrum.

Norsk bokmål