Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Namsos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Namsos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Namsos miniguide

Namsos
Bilutleie Namsos

Namsos er en kystby som ligger innerst i Namsenfjorden i Nord-Trøndelag fylke. Byen har 9400 innbyggere (2009), og er et viktig handelssentrum for regionen. Omkring Namsos ligger flere lavere fjelltopper som er populære turmål – deriblant byfjellet Bjørumsklompen (114 m.o.h.). Fra toppen har man flott utsikt over byen. Byen ble grunnlagt i 1845 da den første industielle tømmerdriften startet. I dag er bare ett sagbruk fortsatt i drift.

Dagens Namsos er kanskje mest kjent som rocke- og kulturby – med sin populære årlige rockefestival.

Av turistattraksjoner i byen er «Spillum Dampsag & Høvleri – Norsk Sagbruksmuseum» et populært besøksmål. Dette er et levende museum og et industrielt kulturminne. Også Fylkesgalleriet er verdt et besøk, et kunstgalleri som ligger i Namsos Kulturhus. Utendørs finnes en flott skulpturpark.

Namdalsmuseet har også mange besøkende – et friluftsmuseum som ligger 1,5 km utenfor sentrum, og som har flere eldre bygninger fra 1700- og 1800-tallet. Her finnes også et sykehusmuseum med utstilling.

Oasen er en turistattaksjon i Namsos for hele familien. Dette er et av Nord-Europas største svømmeanlegg i fjell, med vannsklie, boblebad, trimrom, café m.m.

Den regionale flyplassen Namsos Lufthavn – Høknesøra ligger 4 km øst for sentrum.