Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stavanger

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stavanger inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skal du på ferie eller forretningsreise til Stavanger – og har behov for leiebil? Kanskje du leter etter et ekstra godt tibud på leiebil ved Stavanger Lufthavn? Her kan du sammenligne priser på leiebil i Stavanger – enten du ønsker å hente leiebilen ved flyplassen eller i Stavanger sentrum. Du kan spare mange penger ved å bestille leiebil på nett, og du slipper å bruke unødvendig tid ved utleie-skranken.

Mange velger å hente leiebilen ved Stavanger Lufthavn – Sola (SVG), som ligger 14 km sørøst for bysentrum. Utenfor ankomsthallen finner man kontorene til bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Budget, Europcar og Sixt. Med leiebil i Stavanger slipper du å være avhengig av offentlig transportmuligheter, og du har også frihet til å utforske regionen på egenhånd.

Stavanger miniguide

Stavanger
Bilutleie Stavanger

Stavanger, som ligger i den nordvestre delen av det flate landskapet Jæren – mellom Boknafjorden og Nordsjøen – er administrativt sentrum i Rogaland fylke. Byen har 146.811 innbyggere (2023), og er med det Norges fjerde største. Tar man hele storbyområdet med (som også omfatter nabobyen Sandnes) stiger folketallet til nærmere 200.000. Stavanger blir ofte kalt ”Norges oljehovedstad” – siden en omfattende petroleumsvirksomhet ble etablert i Nordsjøen i 1970-årene.

Stavangers historie strekker seg langt tilbake, og den restaurerte jernaldergården på Ullandhaug viser hvordan folk bodde her i folkevandringstiden (ca. 350-550 e.Kr.). Siden 1120-årene, da Stavanger ble valgt til bispesete, har den vært regnet som by.

En av Stavangers mest kjente attraksjoner er Stavanger domkirke (St. Svithun). Den ble antakelig oppført i 1120-årene, og er Norges eldste bevarte katedral. Den ligger vakkert til ved Breiavatnet i sentrum av byen. Ellers må det bevarte og restaurerte bymiljøet ”Gamle Stavanger” nevnes (173 trehus fra perioden slutten av 1700-tallet – begynnelsen av 1800-tallet), Valbergtårnet (ca. 1850) og det gamle havneområdet Vågen.

Byen har også en rekke interessante museer som kan besøkes med leiebil– deriblant det relativt nye Norsk Oljemuseum, Arkeologisk Museum (som er en del av Universitetet i Stavanger) Stavanger Kunstmuseum og Stavanger Museum, som bl.a. også omfatter herregården Ledaal, som har status som kongebolig.

Ellers er Stavanger en aktiv utelivsby, som på grunn av sin tilknytning til den omfattende petroleumsvirksomheten i Nordsjøen, har et internasjonalt preg. Og for barnefamilier er Kongeparken (en av landets største fornøyelsesparker – 23 km sør for Stavanger), et populært utfluktsmål.

Stavanger Lufthavn – Sola ligger 16 km sørvest for byen.

Bestilling av leiebil i Stavanger og ved Stavanger Sola Lufthavn har aldri vært enklere. Velg destinasjon i søkemotoren over, trykk på ønsket bil og tast inn dine kredittkortdetaljer for øyeblikkelig reservering. Du vil innen få timer motta en bekreftelse på bestilllingen samt informasjon og adresse for bilutleietilbyderen.

Kjøretips med leiebil i Stavanger

Med leiebil i Stavanger har man dessuten frihet til å ta hyggelige dagsturer i regionen. Sommerstid er det populært å kjøre til Solastranden, som ligger 15 km sørvest for bysentrum. Her har man de beste muligheter for sol-, strand- og badeliv – og stedet er dessuten populært for vind- og vannsportsaktiviteter.

Et annet utfluktstips med leiebil er å kjøre til det spektakulære utsiktspunktet Preikestolen, som ligger ved Lysefjorden – omlag 61 km øst for Stavanger. Man kjører da Rv 13 til Lauvvik fergekai, og tar båt over til Oanes. Deretter kan man kjøre helt frem til Preikestolen Fjellstue, og spasere videre frem til utsiktspunktet.

Preikestolen er en 604 meter høy fjellformasjon – og en av Norges fremste severdigheter.

Våre leiebiltjenester inkluderer:

  • Gjennom oss får du et bredt utvalg av biler å velge mellom, inkludert økonomibiler, SUV-er og luksusbiler.
  • Billige priser på bilutleie som inkluderer forsikring og avgifter.
  • Enkel reservasjonsprosess på nettsiden vår.
  • Fleksible hente- og leveringsalternativer på flyplassen, togstasjonen eller i bysentrum.
  • Kundeservice døgnet rundt som er klar til å hjelpe deg med dine behov.