Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stavanger Sola Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stavanger Sola Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stavanger Sola Lufthavn miniguide

Leiebil Stavanger Sola Lufthavn
Bilutleie Stavanger Sola Lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola, (SVG) befinner seg i Sola kommune, 15 km sørvest for Stavanger. Det går flybuss mellom lufthavnen og Stavanger sentrum. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget. Avhenting skjer like i nærheten av terminalbygget.

Med 3,742, 153 passasjerer i 2008 er Stavanger Lufthavn, Sola Norges tredje største flyplass. Sola ble åpnet i 1937, og var Europas andre med fast dekke på rullebanen. Fra Stavanger Lufthavn kan en fly til 44 ulike destinasjoner, 9 av disse er nasjonale og 35 er internasjonale. Noen populære destinasjoner fra flyplassen er Oslo, Bergen, Kreta, London, Pisa og Roma. Den har også betydelig helikoptertrafikk til og fra oljeplattformer i Nordsjøen. Flyplassen er i ferd med å utvides.

Stavanger Lufthavn, Sola har et svært godt utvalg av spisesteder, ett av dem er Pulpit Rock Cafè som ligger i 3. etasje med god utsikt og flott design. Den har taxfree, trådløst internett, møterom og minibank. I august 2009 åpnet Rica Airport Hotel Stavanger som ligger like ved terminalbygningen.