Leiebil Trondheim Værnes Lufthavn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trondheim Værnes Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trondheim Værnes Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trondheim Værnes Lufthavn miniguide

Leiebil Trondheim Værnes Lufthavn
Bilutleie Trondheim Værnes Lufthavn

Trondheim Værnes Lufthavn (TRD) befinner seg i Steinkjer kommune cirka 35 km øst for Trondheim og 3 km fra Stjørdal sentrum ved E6. Det går flybuss mellom Trondheim og flyplassen, og fra jernbanestasjonen på Værnes går det lokaltog til ulike steder i området. De bilutleiefirmaene som representert på Værnes er Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget.

Trondheim Værnes Lufthavn er den 4. største flyplassen i Norge med 3, 474, 264 passasjerer i 2008. Fra lufthavnen kan en reise direkte til 43 ulike destinasjoner hvorav 25 av dem er internasjonale destinasjoner innad i Europa. Det første flyet tok av fra Værnes gård så tidlig som 26. mars 1914.

Det finnes rundt 8 ulike butikker på lufthavnen inkludert taxfree.  Trondheim Værnes Lufthavn er den eneste flyplassen i Norge som har en Husflid, en spesialbutikk som selger norsk håndverk og håndarbeid.   Andre fasiliteter er 4 ulike barer og kafeer, trådløst internett og møterom.

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, er direkte tilknyttet terminalen.