Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Graz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Graz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Graz miniguide

Graz

Bilutleie Graz

Graz er Østerrikes nest største by med 250 000 innbyggere (2009) og er hovedstaden i delstaten Steiermark. Graz befinner seg sørøst i Østerrike, mot grensene til Ungarn og Slovenia. Dette er en gammel by som ble nevnt i kilder i 1115, men man regner med at byen er eldre. Byen ligger på begge sider av elven Mur.

På grunn av sin lange historie er det mange gamle bygninger å besøke i Graz. Byen sentreres rundt fjellknausen Schlossberg, og på toppen av denne ligger en borgruin og et vakkert klokketårn fra 1500-tallet som er omringet av et blomstrende grøntareale. Det er mange middelalderkirker som er bevart i byen, blant annet en gotisk katedral fra 1400-tallet. Sentrumet og gamlebyen i Graz ble i 1999 satt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

9 km utenfor byen ligger Graz flyplass med to terminaler og nærliggende hoteller. Flyplassen tilbyr både internasjonale flyvninger og innenlandsflyvninger.

Norsk bokmål