Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Graz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Graz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Graz miniguide

Graz
Bilutleie Graz

Graz er Østerrikes nest største by med 250 000 innbyggere (2009) og er hovedstaden i delstaten Steiermark. Graz befinner seg sørøst i Østerrike, mot grensene til Ungarn og Slovenia. Dette er en gammel by som ble nevnt i kilder i 1115, men man regner med at byen er eldre. Byen ligger på begge sider av elven Mur.

På grunn av sin lange historie er det mange gamle bygninger å besøke i Graz. Byen sentreres rundt fjellknausen Schlossberg, og på toppen av denne ligger en borgruin og et vakkert klokketårn fra 1500-tallet som er omringet av et blomstrende grøntareale. Det er mange middelalderkirker som er bevart i byen, blant annet en gotisk katedral fra 1400-tallet. Sentrumet og gamlebyen i Graz ble i 1999 satt på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

9 km utenfor byen ligger Graz flyplass med to terminaler og nærliggende hoteller. Flyplassen tilbyr både internasjonale flyvninger og innenlandsflyvninger.