Leiebil Ungarn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ungarn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ungarn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ungarn miniguide

Leiebil Ungarn
Bilutleie Ungarn

Ungarn, som har i underkant av 10 millioner innbyggere (2009), ligger i Øst-Europa – og har felles grense med Ukraina, Romania, Kroatia, Serbia, Slovakia, Østerrike og Slovakia. Landet er delt i to av Europas nest lengste elv, Donau.

Språket i Ungarn likner ikke på språkene i noen av nabolandene, men er nærmest beslektet med finsk og estisk.

De østlige (og store deler av de sørlige) delene av landet består av et fruktbart slettelandskap (Den store ungarske slette, «Pusztaen»), noe som gjør at landbruk er en av landets viktigste næringsveier. Også i nordvest er landskapet flatt og fruktbart (Den lille ungarske slette) – mens relativt høye fjell dominerer i nord, og til dels også i vest. I tillegg til Donau er elva Tisza i Øst-Ungarn en av landets livsnerver.

Hovedstaden Budapest, som ligger nord i landet, ved Donau, har 1,7 millioner innbyggere. Den blir regnet som en av Europas vakreste storbyer – og er også Ungarns fremste turistmål. Andre større byer er Debrecen, Miskolc, Szegend, Pécs og Györ.

Hovedflyplassen i Ungarn er Budapest Ferihegy International Airport, som ligger litt utenfor hovedstaden.

Vi tilbyr et bredt utvalg av leiebil i Ungarn fra budsjettsbiler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere i Budapest, Debrecen og Gvor.