Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Innsbruck

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Innsbruck inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Innsbruck miniguide

Innsbruck
Bilutleie Innsbruck

Innsbruck er den største byen og hovedstaden i delstaten Tirol. Innbyggertallet ble målt til 118 000 i 2007 og Innsbruck ligger 575 moh. Byen befinner seg vest i Østerrike, midt i det utstikkende beltet som grenser til Tyskland i nord og Italia i sør. Navnet kommer av at byen ligger like ved elven Inn.

Turister strømmer til Innsbruck både sommer og vinter, selv om byen er mest kjent for å være et vintersportsted. Vinter-OL ble arrangert her i 1964 og 1976, og det er muligheter for forskjellige vinteraktiviteter. Byen byr på en historisk bydel og gamle bygninger, blant annet Fürstenburg fra 1400-tallet. Bygningen er mer kjent som Goldenes Dachl på grunn av den berømte balkongen med det gylne taket.

Flyplassen Innsbruck Airport befinner seg 5 km vest for byen og er den største flyplassen i Tirol. Om vinteren tar flytrafikken seg opp og i 2008 registrerte Innsbruck Airport 969 474 reisende.