Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Innsbruck

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Innsbruck inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Innsbruck miniguide

Innsbruck

Bilutleie Innsbruck

Innsbruck er den største byen og hovedstaden i delstaten Tirol. Innbyggertallet ble målt til 118 000 i 2007 og Innsbruck ligger 575 moh. Byen befinner seg vest i Østerrike, midt i det utstikkende beltet som grenser til Tyskland i nord og Italia i sør. Navnet kommer av at byen ligger like ved elven Inn.

Turister strømmer til Innsbruck både sommer og vinter, selv om byen er mest kjent for å være et vintersportsted. Vinter-OL ble arrangert her i 1964 og 1976, og det er muligheter for forskjellige vinteraktiviteter. Byen byr på en historisk bydel og gamle bygninger, blant annet Fürstenburg fra 1400-tallet. Bygningen er mer kjent som Goldenes Dachl på grunn av den berømte balkongen med det gylne taket.

Flyplassen Innsbruck Airport befinner seg 5 km vest for byen og er den største flyplassen i Tirol. Om vinteren tar flytrafikken seg opp og i 2008 registrerte Innsbruck Airport 969 474 reisende.

Norsk bokmål