Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Villach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Villach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Villach miniguide

Villach
Bilutleie Villach

Villach er den nest største byen i delstaten Kärnten i Østerrike, og i 2007 ble innbyggertallet anslått til nesten 59 000. Byen befinner seg sør i landet, en del øst for Østerrikes vestlige arm. Villach er et viktig jernbaneknutepunkt med forbindelser til de nære grenselandene Italia og Slovenia. Byen ble nevnt i kilder allerede i 878.

I dag er det mange turister som kommer til Villach, blant annet på grunn av det historiske bybildet med staselige middelalderkirker, men også fordi byen har mye annet å by på. Villach kan tilby mange museer og attraksjoner som et dokkemuseum, badeland med spa og den zoologiske hagen Affenberg Landskron. Når man besøker Villach bør en ta en båttur på den idylliske elven Drau, eller reise når byen arrangerer New Orleans Festival, festivalen Summertime eller når det avholdes karneval.

For de som reiser med fly, må man bestille reise til Klagenfurt og dens flyplass Klagenfurt Wörthersee Internasjonale Flyplass. Klagenfurt ligger omtrent 40 km unna Villach.