Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Weiz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Weiz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Weiz miniguide

Weiz

Bilutleie Weiz

Weiz befinner seg i provinsen Styria i Østerrike, og i 2006 ble innbyggertallet målt til litt over 9000. Byen ligger langt øst, et lite stykke innover i landet, vest for grensen til Ungarn. På grunn av byens størrelse kan den være vanskelig å se på kart, men den er å finne omtrent midt i triangelet som dannes mellom Kapfenberg, Hartberg og Østerrikes nest største by Graz.

Den aller mest kjente attraksjonen i Weiz er Weizbergkirche. Dette er en nydelig kirke som ofte er avbildet på postkort fra byen. Den nåværende kirken erstattet en gammel kirke på 1700-tallet angivelig på grunn av for lite lys. Den gamle kirken skal ha blitt reist allerede før år 1100 og ha blitt renovert og ombygd flere ganger. Andre vakre syn er kirken Taborkirche og diverse grotter.

Den enkleste måten å ta fly til Weiz på, er å lande i Graz. Flyplassens offisielle navn er Graz-Thalerhof-Flughafen og den befinner seg omtrent 30 km sørvest for Weiz.

Norsk bokmål