Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wels

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wels inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wels miniguide

Wels
Bilutleie Wels

Wels er en vakker by som har en beliggenhet nordvest i Østerrike. Wels tilhører delstaten Oberösterreich og i 2008 ble innbyggertallet målt til omtrent 58 000. Byen befinner seg 25 km sørvest for Østerrikes tredje største by Linz. Wels ligger et stykke fra den tyske grensen i vest og nordvest, og det er omtrent like stor avstand fra Wels til Tsjekkia, som Østerrike grenser til i nord.

Wels er en ypperlig by å reise til, både på grunn av museer og zoologisk hage, men også fordi området var en by allerede under romertiden. Wels fikk romerske byrettigheter omkring år 120 under navnet Ovilava, og på den tiden lå innbyggertallet på 18 000. Byen mistet betydningen etter Romerrikes fall, men trådte inn i historien igjen i middelalderen. Denne gangen utgjorde byen et handelssentrum, og Wels fikk bystatus i 1222.

Det finnes en liten flyplass i Wels, men den er kun for sivile fly. For passasjerfly kan man reise til Linz.